OMSCHRIJVING

In het hart van Limburg; "Diependaal Spaubeek";
Vakantiewoningen met alle comfort e
n grote tuin.

De vakantiewoningen zijn gelegen in het mooie natuurgebied "Diependaal" aan de rand van het centraal plateau van Zuid Limburg aan het bij vele wandelaars bekende "Pieterpad", in het buitengebied van het dorpje Spaubeek.

..... De woning, onlangs opgesplitst in twee geheel van elkaar gescheiden wooneenheden, beschikken over een ruime tuin met terrassen en een mooi uitzicht op het omringende heuvellandschap.

De inrichting van het grotere woongedeelte is zeer compleet, van wasmachine in de keuken tot kleurentelevisie in de gezellig ingerichte ruime woonkamer. De nostalgische keuken met een ouderwets granieten aanrecht is compleet ingericht.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan één met een tweepersoons bed, de tweede met een lits jumeaux en de derde met 2 één-persoons bedden. De slaapkamers beschikken over voldoende kastruimte. Verder is er een nieuwe, ruime badkamer met douche, vaste wastafel en 2e toilet. Een terras met tevens gebruik van de ruime tuin bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Het kleinere appartement van ruim 40 m2 is geschikt voor twee personen en bestaat uit een ruime gecombineerde woonkamer en kompleet ingerichte keuken met daarnaast een berging, toilet en badkamer met douche. Verder is er een ruime slaapkamer en een groot terras.

..... Als U de voordeur verlaat staat U meteen in een mooi natuurgebied met voor dit gebied specifieke holle wegen en een grote variatie aan natuurschoon. Uitermate geschikt voor prachtige wandelingen en fietstochten.

De autoweg A76 is slechts 2 km. verwijderd zodat de woning uitstekend dienst doet als vertrekpunt voor interessante uitstapjes. Plaatsen zoals Valkenburg (7 km), Maastricht (20 km) en Aken (25 km) zijn zeer gemakkelijk te bereiken.

Ook plaatsen als  Keulen, Brussel en Luxemburg zijn snel bereikbaar evenals de prachtige natuurgebieden van de Eifel  in Duitsland en de Ardennen in België. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan het op een steenworp afstand gelegen  Limburgse mergelland met zijn karakteristieke dorpjes met typische vakwerkhuizen en gezellige terrasjes.